Pengikut

Sabtu, 29 Januari 2011

bila saya sakit

hye guys...
ini entry orked sewaktu duk emosi tatau pape...klu menyampah tak payah baca ok dear...




bila saya sakit.
saya diam....
bila saya sakit,
saya mau sendiri....
bila saya sakit,
saya mau menangis,
bila saya sakit,
saya rasa saya teruk.
bila saya sakit,
saya mau menjauh,
bila saya sakit,
saya harap saya cepat sembuh.

p/s: out of mod..now,i look like a stupid girl...that i am...

Jumaat, 28 Januari 2011

cina bergaduh teruk sampai jem jalan!!!!

wassup guys....
agak lama jugak orked tak update blog....dalam kepala sekarang banyak guh nak tulih ni....hehehhee...tuk pengetahuan kawan-kawan, orked baru ja balik dari kl.aah,kuala lumpurrrrr...


pergi sana bukan p amik angin ka apa ka...atas urusan kerja yang tak kesudahan...so bila dah p tuh,setel la masalah2 yang duk belenggu kepala orked selama ini...tenang sket jiwa dgn raga...sekolah pun dah terima surat orked nak praktikal,rumah pun dah dapat......senang sikit hati...


yang paling best p kl kali nih,dapat jumpa dewa hati tercinta...auummmm....auummmmm...sambil buat muka gatai....aauummmm2 lagii....hahhahaha...tapi agak penat skit sbb duk rushing gila spanjang 2 hri kat kl....tpi apa2 pun hari2 orked sekarang macam duk ada bunga-bunga sakura ja duk luruh atas kepala nih....

adehhh,berkenaan entry kat atas tuhh,tuh bukan rekaan... tadi duk basuh kereta kat car wash smbil2 tu duk survey harga nak buat rmbut sempena taun baru cina ni,da la sederet kedai tu cina tu duk gaduh...suma pakat duk lari p tengok...mau tak,sore tu bising gila...sekalian alam duk dengar dieorang gaduhhh..aikkk, dekat2 raya pon mau gaduh ka?


yang lagi best anti2 yakni bini kepada uncle2 yang duk gaduh tu sore suruh berenti lagi kuat dari uncle2 yang duk bergaduh tu...sampai kan jem seketika sebab pakat slow kereta nak tengok dieorang duk gaduh...yang best tu orked pon sama2 sibuk p tgok secara dekat mau tau apa yang jadi...tapiiii,rrrrr
sepatah tak fahammm.....hurmmmm...tapi orked dimaklumkan dieorang ni satu family....selalu sangat gaduh.

 video cina bergaduh keluar sabit dengan parang..gila,takotttt...

 
''anti,uncle.....xmo la gaduh2 ini macam...talak baik wooooo..itu raya cina sudah dekat wooo...salam cepat....." kata orked kepada meleka


''lu talak tau,ini olang manyak kurang aja....harapkan pagar,pagar makan nasi.....dsar talak mau kenang gua  punya budi la amoiii...."kata uncle itu kepada orked


dengan nada penuh prihatin dijiwa orked,mengenang kan raya cina sulah mau dekat,orked mengambil tindakan kaunseling kejap mereka....akhirnya setelah berjaya menenangkan kedua belah pihak mereka pun bermaafan hingga menitiskan air mata....


''hati lu manyak mulia la amoiii....amik la limau ini satu kotak dari kami sekeluarga sebagai tanda ucapan telima kasih"


''ish,saya ikhlas la anti....."

talak apa...amik la...saya pon ikhlas"

orked pon menerima sekotak limau mandarin daripada mereka dan terus start kereta dengan penuh senyuman kerana berjaya meleraikan pergaduhan dan yang penting sekali orked berjaya menyelamatkan lalu lintas yang agak jem itu.....

p/s: perhatian,,,,dialog tu hanya rekaan semata-mata..tapi kejadian gaduh itu memang betul pon...smpai jemmm.....bese la,saya kan suka berimaginasi....aaummm3....
 

Sabtu, 22 Januari 2011

persiapan mengajar tinggal 2 minggu lagi..rrrrr

salam sume....


tadi orked tengok kalendar lagi...hurrrmmmmm....tiap kali tengok mesti bilang bape hari lagi orked nak kena pergi mengajar...hari ni setelah orked kira tolak hitung sume, tinggal 2 minggu lagi...arrrrrrrgghhhh.....


adehhhh....cam mana tatau nehh...awat makin lama makin sikit hari neh...awat xmakin banyak ek bilangan hari ni???kawan-kawan pelik dak???adoiii.....sebenarnya dalam hati ni siyesly dah rasa hidup ini umpama tak dak arah tujuan lagi....awat orked jadi lagu ni tatau......aisshhhh...


Plis....Plis...plis... dan plis jangan duk menyampah kat orked dengan keaadan yang  tak berapa kelam kabut  dan orked menjadikan benda-benda ni kelam kabut...cam besa tiap kali orked mengalami dunia kelam kabut ni orked teringat kepada incik tembam (sekarang dah kuruih.diet katanya ^.^) orked tu..."suka buat teruk"...hahahhah...okeh3....sekarang untuk xmo buat teruk sangat orked tarik nafas dalam...ya!!!sedalam-dalamnya orked tarik nafas bagi jiwa tenang....


tapi...tak berapa nak tenang larrrrr......arghhhhh...duk buat teruk lagiiiiii....aishhhh...cam mana la tak buat teruk...okeh,semalam kawan-kawan duk kol cakap yang pihak sekolah yang nak p praktikal tuh lom dapat lagi surat...sedangkan pihak universiti dah anta 4/11.2010 yang lampau...pihak universiti habaq,kalu tak sampai mesti posmen dah kembalikan surat tu...masalahnya tak de plak dikembalikan...aishh...nak praktikal lagi dua minggu..tapi pihak sekolah tatau menahu orked nak p praktikal sana??cam mana...mau tak kelam kabut...hati duk gundah gulana...pihak universiti janji mau  faks balik surat orked dan kawan-kawan...apa pun orked kena kol balik isnin ni...


perhatian:dipakai luar sekolah yekk..disekolah harus lah sesopan santun yang mungkin....


okehhh..pasal prsedian nak mengajar....ermmm..baju saya tak dak hat baru-baru duhai kawan-kawan...ermmm...memang la duit bsiswa saya dah masuk..tapi tiap kali saya mau beli baju kurung tuk nak p mengajar saya tangan dengan mata saya gatai mau tengok dengan belek+bayar baju jalan2....confrm balik rumah mak saya bising kaw2....terbaru orked cakap nak keluar nak beli seluar nak p mengajar nanti, alih2 bawak balik seluar jeans warna apa tatau warna camtu..tapi suka la....memang mak bising...wooo....besttt gila kot bila mak bising...cair tahi telinga orked...~lalalalal~kesimpulannya apa pun kena mak beli jugak...hurmm..




tok guru orked time berlatih twandoo


lagi pasal persedian nak mengajar....orked dah belatih twando...dah nak masuk tali pinggan hitam dah...gigih kan ceq...wooo...kadang-kadang berlatih hat lawan-lawan tu refer kat video bruce lee hat lama2...cam mana dia tendang,tumbuk...so kuat dah sket dari biasa....hahahhah...siap la pelajar2 hat mau buli orked tuhh....sekali buli  patah tangan....dua kali buli orked patah dua tangan...3kali buli lumpuh seluruh badan....hahhahah( gelak dalam nada berlagak)...


tu ja kot untuk di share hari ni....lega sket ati pas menaip benda yang duk serabut dalam kepala....


p/s:jangan tanya kenapa saya menaip ala2 versi utara....saya bukan orang utara...tapi keturanan saya dari utara dan incik tembam juga orang utara...sekian...

Khamis, 20 Januari 2011

gadis semasa

lagu dr yuna suma best2...so jom karoke lagu nih..lirik pon siyes best...jom karoke!!!!




video


video

Oh begini rasanya cinta
Bila diagung-agungkan kuasanya
Dan aku begitu naif untuk dirimu
Kerna usia

Oh sekarang bukannya masa
Untuk kau ungkit lagi salah siapa
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu
Korus

Bukalah mata oh
Yang selama ini kau pejamkan
Dan lihatlah diriku
Buanglah buanglah
Buang curiga yang telah lama kau simpan
Yang mungkin memudaratkan mu
Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyanyangi diri mu

Kau mahukan gadis semasa
Yang bisa memberikan kau segalanya
Dan engkau tak mampu melihat
Apa yang ada di depanmu

Kau mahukan perubahan dunia
Tetapi pada aku kau sama saja
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu

Ulang Korus 2x

Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi dirimu
Oh aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi diri
Terlalu menyayangi diri
Terlalu menyayangi dirimu

Isnin, 17 Januari 2011

saya bukan gay!

salam suma...

petang yang indah tiba-tiba tercemar!!!!!

arghhhh....
"are u gay?"

ini bru gay

orked hot mcam megan fox kot(hahhaha,jgn jele kawan2)

ni soklan dr kawan fb orked

aikkk???
orked ni macam laki2 ka???

ubat gebu


adehh,letih duk jaga itu,jaga ini..memang style perempuan len ah....nak jadi gebu,cumil suma...tiba2 ada orang tanya camtu..arghhh....sia2 aku duk telan ubat2 cantik da org duk nampak aku style cam gay.... mencikkk!!!!

atau kah muka aku macam gay?aikk,xnampak ka gambar aku punya kiut miut dengan rambut pnjg kat fb nuh....pelik ehh...

p/s: aku kena pk lagi camna nak bagi nampak keperempuanan ku ini atau dia kena pkai spek...

Ahad, 16 Januari 2011

20 hari lagi saya akan menjadi cikgu!!!

wassup guysss..


errrkkkk..........cmna nak cakap ekk..tadi orked tengok kalender..hari ni da 17 januari...hati ni macam berserabut ja..xbuleh duk diam....hurmmm...pasaipa ekk..pasaipa ekk....pasai tak lama lagi saya akan menjadi cikgu...ya cikgu...cikgu hat mengajar kat sekolah....


guru ibarat lilin  yang membakar dirinya sendiri


masalah yang duk melanda diri orked sekarang ialah,macam2 duk dalam kat kepala..sumpah dalam diri rasa macam tak sedia..ilmu cam tak cukup lagi...nak mengajar apa tatau....adehhh..


duk pikir nak jadi cikgu garang ka cikgu berhati murni yang ditindas uleh budak2 sekelian alam? bdak2 dah la style ganeh2 sekarang...urmm....


penting gak ni kot...kena balajar balik...

perlukah orked belajar balik tekwando balik bagi persedian menjadi cikgu nanti..duk da 20 hari lagi..sempat kot kan belajar cmna nak mngelak,nak tumbuk,nak patah kan tangan dengan kaki budak2 hat nak buli orked nanti..duk pikir macam2...betul kata buah hati saya,saya selalu buat teruk..benda simple tapi saya suka mengcomplicatedkan keadaan..tapi,itulah saya...



best kot cita ni..perangsang habis...


sekarang hat jadi perangsang kat orked adalah cerita gokusen dgn gto..buleh ka dak jadi lagutu tatau..hopefully..


sekian...


p/s:kaki sakit kena pijak dgn lori ais..terbaik...tak pasai2 jadi cikgu tempang nanti

Sabtu, 15 Januari 2011

sampah tetap sampah...tak perlu dilayan.

wassup guys...

minggu ni sangat malas mau update  blog...bukan nye orked bz ke apa...tapi kemalasan telah melanda diri orked sampaikan nak text bf sendiri pon dah kurang..mintak maaf untuk kali sejuta incik awan...hehehhehe


gambar ni de kene mengena ka dgn entry ni??xkot...

okey la,berkenaan entry kat atas tuh,bukan gimik keh....kita manusia xpernah lepas dari lakukan kesilapan. semua manusia...ya semua manusia..bila kita buat jahat ofcoz serta merta kita akan dikecam,dikritik,dilemparkan macam2 tomahan.sepantas cahaya orang nampak kan???..tapi,kalau kita buat baik,yang peliknye xpernah pulak dieorang nak tengok ke,jenguk ka...ni kan cakap2 pasal benda kebaikan yang kita buat.... apakah dunia ini adil tuk kita?

kawan-kawan yang orked sayangi sekalian...bukannye orked nak suh kamu semua memperkatakan kebaikan orked or what ever la keh..tapi pe yg orked tulis kat ats tu,secara umum yang duk melanda orked dan kawan2 sekalian...

apapun tima kasih untuk makhluk ciptaan tuhan yang  kritik,mengata dan apa saja kat orked...sesungguhnya kamu jadikan orked lebih kalis kutukan dan kritikan yang tak membina ituh..hhahaha..mintak maaf,saya xlayan sampah2 okeh...orked duk da family,incik awan dan kawan2 yang selalu da susah senang...saya tuff!!!

sekian.....

p/s:jeles pa?aku udoh ja wehhh....lalallala

Rabu, 12 Januari 2011

dia benci aku



aku mahu kamu,
tapi kamu benci aku....
aku mahu kamu,
tapi kamu masih benci aku.....

hati ke hati,
rasa ke jiwa,
rasa,jiwa,hati ku galurkan tawa,
tawa yang tiada henti hakiki,
namun tawa ku ada ngilu,
ngilu yang tiada henti..

aku masih mahu kamu,
aku masih perlu kamu,
tapi kamu tetap begitu.....

aku cinta kamu,
kamu benci aku,
aku sakit.......

Isnin, 10 Januari 2011

crast diet 2!!!!

hye guys...

helppppppp...saya gemokkkk!!!!!


entry crash diet yang lepas agak mendapat sambutan oleh para gadis diluar sana...hehhehhe...nampak sangat la buakn orked sorang ja duk runsing nak diet...hehheheheh...ramai rupanya kawan2 kat luar sana yang duk pikir bentuk dan berat badan masing-masing yekk...biasalah,kita kan perempuan...memang sentiasa duk pikir kan benda tuh...okeh,so jom kita chek apakah crash diet sebenarnya...

Crash diet adalah diet yang mengurangkan gizi dalam pemakanan kita. Diet ini boleh orked katakan agak ekstrem dan tak berapa baik coz diet ni menyekat kalori..sedangkan badan kita amat memerlukan kalori dalam menjalani pemakan yang sihat.. okeh,kawan-kawan tau tak kenapa diet ini boleh dikatakan paling cepat dan menjadi??hal ni kerana diet ini menyekat kalori kebadan kita dan ini menyebabkan berat badan akan cepat menurun bila kita diet jenis ini. Bila xdapat bekalkan kalori ke badan kita, jadi badan kita akan kekurangan nutrisi dan seterusnya melambatkan kadar metabolisme dalam tubuh kita..

klu terdesak macam ni baru kawan2 cube okeh...

siyesly orked memang sikit pon xsugest kawan2 try crash diet ni..orked nak try diet jenis ni sebab de sebab..hahahahahah...aah,....sebab de sebab....jangan tanya okeh..tapi macam nak sugest benda2 ni kat kawan2 orked pikir jugak..yela...takot la jadi apa2 kat kawan2 orked disekelian alam...orked sugest kat kawan2 bila contohnye de la selai baju kawan2 nak pakai nak p kenduri ke,nak p deting ke dalam 3,4 hari xmuat..so orked sugest guna la diet ni sebab cepat.tapi tak elok digunakan secara berterusan kerana ianya diet jenis ni menyebabkan badan kita akan kekurangan nutrisi....



siyesly mencik tengok pic neh...rase macam nak muntah......wekkksss

mengikut pembacaan dan kajian orked,untuk memudahkan proses diet tuh,kita semua kena katakan tidak pada junk food,fast food dan makanan yang dirasakan xelokkk....yupsss....semua sekali..walau kawan2 orked ni makan dalam kuantiti sikit,tapi..urmmm,,,beter jauhi le yek...sebab pemakanan yang bukan saje tak berkhasiat ni tapi lagi duk menambah berat badan kawan2 seterusnya memeningkan kepala kawan2....hehhehehhe

so klu nak try diet ni,leh refer menu yang buleh dimakan pada entry yg lepaih....okehhhh...selamat berdiet kawan2!!!

p/s:diet..diet...diett..diet...lindsay lohan pun join diet style neh....

kehidupan yang meranjaui diri 4 hari!!!

salam 1 malaysia!!!


huhhh...lama xupdate blog orked...bukan orked malas tau (wlaupun ada... :P ) tapi siyesly orked sangat2 bz dengan urusan duniawi yang tak pernah sudah...adeh.....


hari rabu malam yang lepas orked ke tangjung malim bumi bertuah...ada urusan negara yang perlu diurus kan...pergi pom dalam 4 hari jer..sungguh lama orked xmemakai baju kurum....that day yang orked masuk kawasan upsi, orked memakai baju kurum dan memakai kasut bertutup...rindu nak masuk study balik...hehhehe..Padahal time study dulu punye la culas gile nak pakai baju kurung dan kasut bertutup...it's not mean orked ni tak berdisiplin,tapi camna nak buat kerja klu duk pakai kain kan....kaki ni cam xbernyawa ja duk pakai kasut tertutup...tu pasal dulu lebih refer pakai yang terbuker skit..bagi kaki ni bernafas...hahahhaha...


keje kat tanjong malim xsetel lagi...urmmm....hopefly akan setel dengan jayanya tanpa orked disana minggu ni jugak...hari khamis dan jumaat orked setelkan urusan-urusan negara,...then hari sabtu orked ke sungai buloh dengan my anti...duk cri rumah sewa xjumpa2...mencikkkk!!! susanya nak cri rumah sewa.....kawan2 orked yang de umah atau tau de umah yang nak disewa takpun bilik ah untuk orked dan sorang lagi kawan,leh ah pm orked okeh,,,sebelum akhir bulan umah tu nak kene ada....area damansara pun oke sebab da tak jauh...tapi kalu buleh orked nak area sungai buloh jer....faham2 je la area damansara yang sangat jem giler..


duk mencari umah sewa tu siyes letih sangat2...then after that orked telah melakukan terapi bagi mengurangkan keletihan tersebut...apakah terapi itu???? bese la,orked seorang perempuan sejati...jadi terapi perempuan neh ialah menyopingkan dirinya....adehh,siyesly orked terpengaruh dan mudah dipengaruhi....tengok kawan beli atau kawan sugest je yang cntek terus je beli tanpa memikirkan masa hadapan yang terbentang dihadapan,,,ofcoz bajet sedikit akan lari dengan banyak....duk jalan dengan bf orked incik awan tercinta takdak pun nak shoping2..pelik kan..padahal buleh duk mintak dia angkat2 barang..hahhaha....


orked balik ahad malam...dah la time tu juara lagu duk men...mencikkk...tapi nak buat cmna..kena balik jugak...hari tu xberapa sihat...hurmmm....siyesly semalam adalah bad day tuk orked...dah la sakit bagai nak rak...kene tikam kaw2 dengan sorang member yang orked rasa sayang dan amat rapat jugak la...rasanya tak perlu tulih lebih2..moga tuhan rahmati kamu...terima kasih buat orked kaw2....orked tak mahu dendam ka apa ka..walaupun hakikatnya,pedih kena tipu ke macam2 teruk2...siapa makan cili dia yang terasa. memang bad day tuk orked ahad tuh....


untuk incik awan tercinta orked mengabaikan sedikit..mintak maaf sayang...saya sibuk dan saya letih sikit...kawan2 lain yang duk ada tg.malim yang tak smpat jumpa tuh orked mintak maaf banyak2...next time kita jumpa....


p/s: kata tok,kawan bia berpada2...jangan terlampau mempercayai...

Isnin, 3 Januari 2011

crash diet!!!

hye guys,
hari ni hari selasa..semalam my sister masuk wad...pening sekejap menyetelkan kerja2 memasukkan die kedalam wad.hurmmm....as a older sister, kene la bertanggung jawab sepenuhnya...adik yang ini selalu sangat sakit..dulu orked pernah baca dalam sebuah majalah,anak bongsu antibodi lemah.dan anak sulong mempunyai antobodi paling kuat...nampaknya betul la tu...T.T

rasa diri ni sangat2 gemok!!!!mencik!!!arghh....so duk belek2 majalah remaja yang baru dibeli tadi cover diana denielle. orked terbaca la pasal seorang perempuan ini pas ptus dengan bf die. akibat terlampau tensen dia pun duk makan tak berenti bagi hilangkan tekanan yang duk ada dalam jiwa raga dia tuh...dari pada ramping dia cakap sekrang dia duk jadi debab...dan baru2 ini, kawan bf dia ada jumpa dia.. kawan kpd bf dia cakap kepada prempuan ini bahawa bf dia tu nak jumpa dia dalam masa terdekat ini..so dia duk runsing la cam mana nak diet bagi kurus dalam masa terdekat ni......

so, doktor dalam majala remaja yang duk jadi penasihat dalam buku tu, cakap la,diet yang paling cepat adalah crash diet.... crash diet ini bahaya sket, sebab dikata kan diet paling extreme......beyonce duk diet style ni....diet style yg len yg mybe len turun cpat delah protien diet...makan protin jer kot...makanan macam nasi,mee sume tu elakkan.so makan protien macam tuna dan what ever lah...2,3 hari without kborhidrat dr tu ckapa mybe badan kita akan menggigil.lepas pada tu okeh lah...

so yang orked berminat ialah sekarang nak try crash diet...crash diet ni bukan la tak makan..cuma pemakanan dia memg kaw2 la kene jaga...ramai duk kata orked tak gemuk...maaf kawan2...saya tetap mau duk diet....

mybe ni antara menu yang boleh jamah masa duk ikut crash diet nehh...klu xsilap..malam ni mybe orked akan search lebih lagi...penat semalam xhabis lagi..nak sambung tido.

Day One

  • Breakfast-Coffee or tea, one piece of toast with one tablespoon of peanut butter, and a half of a grapefruit.
  • Lunch-Five crackers and one-half cup of tuna, coffee or tea.
  • Supper-Three ounces of meat, one cup of green beans, one cup of carrots, one small apple, one-half cup of vanilla ice cream, coffee or tea.

Day Two

  • Breakfast-Coffee or tea, one boiled egg, one piece of toast, one small apple.
  • Lunch-Once piece of toast and one-half cup of tuna, coffee or tea.
  • Supper- Three ounces of meat, one cup of green beans or broccoli, one cup of carrots, one small apple, one-half cup of vanilla ice cream, coffee or tea.

Day Three

  • Breakfast- Coffee or tea, one boiled egg, one piece of toast, one cup of cantalope.
  • Lunch- Once piece of toast or slice of cheese and one-half cup of tuna, coffee or tea
  • Supper- Two frankfurters, one cup of green beans or broccoli, one cup of carrots, one small apple, one-half cup of vanilla ice cream, coffee or tea.

Ahad, 2 Januari 2011

lipas berwarna putih!

hye,wassup guys...


macam mana orked leh nak buat entry ni? haaaaa....crita dia cmni kawan2 sekelian.....tadi abah duk ngemas2 tadi ada la keluar lipas..mak dengan abah pun duk kejar...anak mereka yang bertuah ni duk atas sofa duk tengok ja...hahhahaha...tiba-tiba teringat la masa kecik,rasanya time tu sekolah rendah lagi...masa duk mengemas rumah nak raya... duk syok2 mengemas ni, tiba-tiba lalu la lipas berwarna putih sekor....saiz macam lebih kurang ja dengan lipas hitam biasa tu....sebab tak pernah tengok cuba cari lagi lipas tuh...angkat ahbis almari suma punya nak tengok lipas berwarna putih..tapi,samapai hari ini xjumpa pun...tapi ada orang langsung tak pernah tengok kan...so tu antara keajaiban dunia yang orked pernah tengok...hahahha..walaupun ianya seekor lipas...

lipas hitam berkawan baik dengan lipas putih mengikut dongeng..wooo

lipas putih dia bear sikit dari lipas hitam..


dalam duk excited habis tu,tangan duk pegang hset bru hbis msg kat incik awan cakap dah nak mandi...dah duk tengok lipas tu, teringat lipas putih tuh..apa lagi,excited gila duk taip nak tanya incik awan pernah nampak dak lipas warna putih...dia macam xpercaya ja...tapi orked tetap lagi berusaha tanya pernah nampak..tapi cam hampeh,dia suh p mandi....dalam kepala orked duk pk,apakah dulu orked cuma berimaginasi.


lepas mandi siap suma,orked bukak la lappy buruk ni search pasal lipas putih..nampaknya memang wujud lipas putih nih...yang peliknya,kenapa incik awan xmau jawab soklan saya pasal lipas putih.adakah dia takut lipas..atau dia ingat saya sedang berimaginasi...ataupun dia malas nak layan saya yang banyak songeh??hurmmm....jawapan dia ialah,dia malas nak layan saya yang banyak songeh..titik.....

Sabtu, 1 Januari 2011

jatuh cinta!!!

salam...wassup guys

tatau nak kata apa...
hati duk berbunga-bunga....
wooo..wooo....wooo....
tatau nak luah kat mana,
tatau nak luah kat sapa....
wooo...wooo...wooo...
sebernanya saya sudah jatuh cinta!!!

lihat dia hati saya berdegup laju!
laju berdegup!!
argh,saya tak boleh sembunyi rasa ini,
saya sangat suka kan dia,
jujur saya akui rasa ini,
hanya untuk dia,dia, dan dia..

saya jatuh cinta,
ya sekali lagi saya jatuh cinta,
dengan dia lagi,
ya,orang yang sama,
setiap saya lihat kamu,
setiap kali  kamu dekat dengan saya,
saya akan jatuh cinta,
jatuh,dan terus jatuh cinta pada kamu...

p/s:cinta sampai mati!!!adzanneelismethasqaree!!!!