Pengikut

Isnin, 15 November 2010

uncle seekers dan pemaisuri aisyah????

salam...
rini nk story mory sikit psal blog yg bru je aku bce..hurmm...mcm xcaye jer...ni psal blog uncel seekers...memg cm xpcaye je..tpi dgn gmbar dan blog yg die postkan,adoiiiyai...stkat aku bce ni dah masuk part6 dh...die siap buat bsiri lagi....adoiyai...siyesly blog tu agak memalukan pemaisuri aisyah...aku agak ksian die pemaisuri...

adakah ini dikatakan cinta dan syg???aku xrsa ini cnta dan syg..klu la ini cnta dan syg,pmaisuri xkan dimalukan sebegini....sblum ni aku minat jgak dgn uncle ni coz aku suke la tgok seekers..tpi lpas pgduhan mlut die dgn dato dr fadilah kamsah tu,aku rse die ni cm anoying jer....skrg lak bukak cte cm ni...knon ayh pemaisuri ni hlg cnta die bal..bla..bla...bnde2 ni buat aku lg rse cm terpikir,apakah mksud,tjuan uncle seekers bukak cter2 cmni kat public....

lagi satu yg agak aku gram,leh pulak die bukak crita pmaisuri suh die plih baju dalam @ coli @ bra!!!!bangang apa ko uncle...ko leh bukak cter yg sebegini kat public...rsenye beliau kelihatan agak bdos disitu....apakah tujuan die ek,fkir-fikirkan.......siap tnjuk gmbar pmaisuri pluk die,siap cter la pmaisuri ni pgil die abg tpi die just pgil aisyah ,xpun pgil yaaisyah jer...mgmbarkan mantan pemaisuri agong kite ni yg duk tergila2kan die...adakah ini satu kisah dongeng???yg ni jd persoalan..gmbar dlm entry yg aku tulis ni sume aku amik dr blog uncle seekers tu sndri..xdak aku buat2 ekk...

ni knon msg yg pmaisuri kasi kat beliau la....

yg aku tatahan tuh,die leh kata cnta die ni ala puteri diyana dgn dodi alfayed tuh...xleh blah lgsg..podah lu...adoii...die rse cinta ni antara picisan je dr cnta prnces diyana dgn dodi...nak termuntah jap akuh ketika membacanya..aku rse isu ni akan jd hangat,bile media msuk cmpur dan 1 mlysia akan trus memaki dan menghadiah kata2 yg agak best kepada uncle..tpi aku rse lg la die nak tulis lg,bg blog die lg..die saja guna tektik tu nk bg die glemer slepas jtuh malu dgn kebodohan nya suatu ketika dahulu...apakah ini uncle????
siyesly xptut la die bukak cter ni..hpfly die stop dr tulis bnde ni sume.....so klu koram fre koram leh layan blog die...sini aku sertakan link dr part1-part6..

pemaisuri aisyah part 2
pemaisuri aisyah part3
permaisuri aisyah part 4
pemaisuri aisyah part 5
pemaisuri aisyah part 6

 then after koram layan,koram pk uncle ptut ke dedah bnde2 cmni??ke just nk publisiti murhn??ishh,,,,gram gak akuh..tpi kan pe yg aku bce dr blog uncle seekers ni,blog die stkakt  10.58 malam 13/11/2010 sehingga 11.17 malam 14/11/2010 sebanyak 121,559 orang datang melawat blog die....hurmmm,ofcoz la oram sume akan berpusu-pusu ke blog beliau tuk lihat cite yg hot nih!!!sike la  tuh oram rmai bce blog die..cissss...

3 ulasan:

akmalhilmi berkata...

uncle nk buat cite
tgk perot
bukan maen besor ag
hahahaha

orkedwangi berkata...

hahhahaha..glemer la die pasni...boleh msuk ABP taun depan..hehhe

orkedwangi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.