Pengikut

Ahad, 14 November 2010

i believe

assalammualaikum....
td aku de tgok tv..tgok brite kat tv3..then de la sbuah drma kat tv3 yg mnrik phtian aku...cte tu best jgak....tjuk die miah oh miah...faezah elai plakon utama cter ni...but,bukan hat tu aku nk cter...nk cter lagu yg die men kan time miah ni sdih.....hurmm..



tpi xpe,aku cter skit  psal cter ni...cter ni mgisahkan miah yg duk kat kg..duk dgn nenek..mak die xmo die..mak die ckap die ni bwak sial kat die...tpi one day mak die amik die kat kg bwak p kl kje jd cleaner..time gaji mak die amik sume gaji die..then mlm tuh cm die meratapi nsib die..hahhh!!time ni la muzik lagu i believe ni kuar....

mse aku dgar lagu ni cm jntung dgn hti aku nii cm bdegup laju jer....hurmmm oh tidakkkk..ini lagu incik awan pnah kasi dlu...time awal2 kami knai....mcm2 lagu la die bg..tpi lagu ni cm slow..cm best ah..aku suka..then dlm cter die men kan lagu ni mau x aku ingt kat incik awan serta merta..ngeeeee...rndu kot...

lagu ni tajuk die believe..lagu jepun.pnyyi die yamaguchi yuko...try la klik kat bwah klu fre dgar lagu ni..best lol.....lagu ni jf lagu tema cte over time...incik awan ni klu xsilap sy minat dgn cter2 jepun..saya pommm.....sgt2 adicted lol.....

video
                      ni vdeo klip die..nmpak vdeo ni style lame skit..tpi lagu die best..layanzzzz....

4 ulasan:

Cikgu Mat berkata...

hahahahaha,,,suke la tu,,,

orkedwangi berkata...

nggggeeeeee...memg pommm

Music of Heart berkata...

wah!! laki cm kenal la..husband nanako matsushima kn??n aweks dye tu mcm pelakon power office girls jek..betol ke?tp lagu tu mmg cm sedih je..woo..woo..(T.T)

orkedwangi berkata...

siyesly best kan lagu ni.....