Pengikut

Sabtu, 20 November 2010

kalau xpuas hati cakap ahhh!!!!

wassup guys....

today aku nak luah prsaan sikit...aku dah tatahn ape yang berlaku dengan idup aku  skrg nii,tambah2 lagi hri ni.niat aku buat nak begaduh......aku tatau knape die buat hal...selama ni aku ok je...kdg2 slalu jgak die buat hal...aku sabar...aku cukup sabar......aku anggap sume ni dugaan sume...tpi sampai satu tahap, aku rse mcm meluat...sampai tahap ni aku rse cam nak maki ja...tpi aku bukan ppuan yg duk suka maki2 orang..mak aku ajaq cmna nak beradab,tok aku ajaq aku berbudi bhasa,cikgu aku ajaq cmna nk hormat,.jadi aku sedaq sapa aku,dan aku ingt tuhan...memg aku xmo maki ko..siyes...tpi ko buat aku......dalam kepala aku duk tanya...duk pikir macam2...apa xkena dengan ko sampai ko buat cm neh kat aku????

selama ni aku jaga ko leklok!!!xpnah pon aku cri gduh dengan ko..menyakiti ko  jauh sekali...aku jaga ko...tapi tak sangkaaaa!!!!susu aku bagi tuba ko blas....time kasih yang teramat ko buat aku camni...ko pon tau kan ko sebhgian hdup aku,,,ko sbgian diri aku...dan sebab ko aku msih bnafas...

hidup aku tertekan bila ko macam ni!!

tapi sekarang aku jadi kosong...sumpah...ko malukan aku truk2...selama ini aku diam jer...aku sabar.....aku diammm...kdg2 klu ko buat aku duk diam2 dalam bilik...aku sabar pe ko buat....aku bertenang..klu ko menitik kan air yang berharga aku lap....sumpah dalam hidup ini, aku xsuka dan aku xkan duk senang klu da air jtuh berjuraian..xsanggup aku tgokk...xsgup...tpi ko???sgup tgok aku dalam keadaan mcam ni then berparti plak dengan keadaan aku macam ni...damm!!!!aku tnsion dengan ko!!!aku btul2 tnsion!!!

aku bukan nak mengungkit jaga ko ke ape..tapi aku sedih...xsangka ko buat aku teruk2 macam ni....aku sedih kot...bila ko buat mcam ni, aku rase cam tak bernyawa....ko cakap senang,lupekan pe yg ko buat..tapi boleh ker??aku sakit dengan pe ko buat....

pe yang aku tulis ni buakn bermakna aku dendam dengan ko....bukan sayang ku....tapi aku nak engko bek2 saje...sntiasa dalam keadaan baik duhai incik hidung...aku xsuke la bile selesema..satu kerja aku xleh buat...dah la duk sok seh sok seh dlm bas tadi...orang dalam bas duk dgaq muzik dr incik hidung selama sejam...xbrenti lgsg dia berparti..malu giler...

nota kaki:
tday hidung saya telah mencari gaduh dgn saye.....sumpah benci...perkara yang pling aku tak suka dalm hidup ialah dpt selesema......serabut,semak,rimas sume de time de penyakit neh..tpi de org ckap kan klu kte sakit ni leh hpus dosa2 kcil kite...so hpfly dosa2 kcil aku terhapus dan cepat bek....

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

arghhh !!
ak flu jgkkkk

orkedwangi berkata...

sbar2...wlaupun agak tnsion hakikatnyer...

BLADE EDGE berkata...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

orkedwangi berkata...

thnks coz sudi jenguk blog saye...nti saya dtg jenguk blog kamu yek..:)