Pengikut

Ahad, 20 Februari 2011

14 hari menjadi cikgu!

wassup guys...



dah lame giler xupdate blog....dalam kepala selalu banyak idea nak update..tapi siyesly,xkesempatan...sejak2 terjatuh dalam bidang ni, 24 jam tu orked rasa macam xcukup ja...rrrrrr....rasa macam mau mntak lagi 24 bagi jadi 48 jam sehari...lani, baru duk terasa masa itu emas...hurmmm...





hihihihi...malu mau cita neh....17 febuari lepas adalah beday saya yang ke 16..ehemm....ya 16 tahun...awat tak caya ka?memang 16 tahun okeh...titik! saya tau kawan2 kat lua sana mula  terasa loya tekak apabila saya bagi tau umuq saya...sori kawan2..orked tetap 16... tenkiu sangat2 tuk kawan2 yang wish...suma orang yang penting telah mengwishkan bday saya....tenkiu tuk suma sebab buat saya terharu...mengenai sambutan bday saya...saya dengan berbesar hati berterima kasih kepada pihak sekolah kerana menghadiahkan hadiah yang sangat bermakna dan membuat saya terharu sehingga hari ini....ehem2,apakah hadiah nya yek.......












 hehehehe..ni la hadiah sekolah kat orked sempena beday orked..,mereka telah menghadiah kan kerja memmbuat backdrop dan hari itu keadaan sangat memenatkan..sangat2 berterima kasih buat adik2 orked yakni student kelab seni kreatif yang tolong orked menyiapkan kerja2 ni...tenkiu misrali,bad,razif,alia dan fiza sebab tolong kami buat kerja2 ni..sayang kamu semua....

tuk pengetahuan kawan2,orked kena buat muralll..tak kisah pon dan rasa enjoy sebab orked duk ada adik2 yang selalu tolong orked...


















 sekarang dalam proses membuat acuan tuk kerawang-kerawang ni....ada gambar ketua dieorang tlupa nak snap.....hri tu sangat letih juga...senang cita hari2 saya letih..saya ke sekolah pukul 7 dan biasa nya saya akan sampai umah hampir pukul 4..tapi hari yang buat backdrop tu kul 6 jugak kami sampaiii...memenatkan....tapi enjoy!






4 ulasan:

izwanyusof berkata...

cikgu sporting la ni...

orkedwangi berkata...

biasa2 saja^^

ayienchan berkata...

comelnyeeee cikgu !

orkedwangi berkata...

hahahhaha....tenkiuuuu