Pengikut

Selasa, 15 Mac 2011

semakin hari semakin sayang...auwww..1bulan 1 minggu 1 hari menjadi cikgu!!

assalammualaikum...

okeh,sekarang orked rasa setiap hari yang orked lalui ada ja bunga-bunga sakura luruh atas kepala orked nehh.....yup,hari-hari sekarang sangat2 bermakna....sangat bermakna....so orked nak lalui hari2 ini dengan menghargai setiap saat,minit dan jam bila bersama2....chewahhhh....

orked tak reti la nak bermadah,nak bersastera....tapi,tu persaan orked sekarang...rasa gembira dikelilingi student2 orked yang sangat best..kami leh jadi cikgu dan student..kami leh jadi adik dan kakak dan yang best kami leh jadi kawan!!!rrrr....

2,3 hari yang best sebelum cuti sekolah....lepak dengan dieorang smpai lewat malam...sume benda nih best....sekarang dah jatuh cinta dekat bidang perguruan....mana taknye,orked ada student2 orked yang menceriakan hari2 orked...

saya rasa macam sebaya pulak dengan dieorang bila men ftsal dengan dieorang...

saya mengoverkan diri dengan berlari2 disaat kawan saye mahu menyepak bola

ritu saya dengan kawan saya telah membajetkan diri dengan memakai jersi ala2 pemain bola...hehhhh,tahu mesti koram menyampah kan...ape orked kesah,baju kami ikut suka kami la....tetttttt...men ftsal ritu kami kalah okeh...ritu team orked just skor 3 gol jer...main pon sejam je coz kawan orked kak ummu nak balik nak solat...siyesly men dengan budak2 ni memang ganeh habes..sampai esok tu duk sakit satu badan...tapi siyes best,,,next time mau men lagi la.....teramat best.......

semalam jugak antara hari yang buat saya rasa hepi...sebab dapat berjumpa dengan incik awan...sangat kesian kan die...baru sampai kl then ada kelas plak..pastu tertinggal hset plak kat rumah...balik amik hp  yang tertinggal brudatang jumpa saya...tenkiu incik awan membahagiakan lagi hari2 saya....

p/s:kaki gedik nak sepak bola....tekak rase sengal dengan loya ja rasa cam nak nyanyi...apakah petanda dua neh?


5 ulasan:

nescafe_ais berkata...

wah...main futsl...

orkedwangi berkata...

yupppp..men futsal^.^

aimaniman berkata...

hi dik.. tu br 1 bulan cuba dah 15 tahun macam akak... dah alah besa tegal biasa

orkedwangi berkata...

tenkiu akak^.^

~sHiDaH dAn sAfUaN FaMiLy~ berkata...

woi!! masih pakai lagi baju tu ye... buang lah.... hahahahahahaha