Pengikut

Isnin, 25 April 2011

2 bulan 3 minggu jadi cikgu! kalau meluat jangan baca.

assalammualaikum....

tolong jangan baca kalau anda meluat dengan orked...fullstop...


 sumpah orked sangat gembira dan da rasa bunga2 sakura luruh dalam hati orked ni.....hip3...horeeee..... sebabnye salah sorang student orked da kasi hadiah kat orked....tu gambar orked pose dgn hadiah yang die kasi....tenkiu dan rasa macam best gila kot jadi cikgu ni....tiba2 terpikir cerita yang orked pernah dengar dulu...dekat pendalaman sabah atau serawak kalau hari guru, cikgu2 mest dapat lembu,kambing,petai sume....rasa nya kalau orked mengajar sane dapat tak benda2 tu....okeh,tiba2 ada awan pastu naik tanda soal dalam kepala....

okeh,siyesly rasa best sebab tak de angin xde ribut dieorang kasi...yang best nye semalam jugak, de student nak kasi orked aiskrim...tapi sampai sekolah dah cair...dieorang pon makan la,..makcik dia jual aiskrim...tu pasal die nak bawakkan dah tau orked suka makan aiskrim...syok kot jadi cikgu..

hari ini plak ada student orked bawakkan kuih muih..agak banyak jugak la....adoiii,praktikal dah nak habis...siyesly rasa macam sayu je nak tinggal dieorang ni...kenapa la dieorang ni baik2 sangat dengan orked...xpasal2 menangis teruk nak tinggal kan dieorang...

4 ulasan:

MiSzy DiaN berkata...

ehh umo orked brapa yaa?

desakanmediadusta berkata...

bestnyaaaaaaaaaaaa.. nak jadi cikgu jugak lah!!!!! :DD

orkedwangi berkata...

miszy dian: umuq sy 24 ^.^

orkedwangi berkata...

desakanmediadusta:hahhahah...adik jdi nurse je...biaq akak ja jdi cg