Pengikut

Isnin, 11 April 2011

2 bulan 4 hari jdi cikgu!!!

assalammualaikum....

Tibe-tibe dalam kepala banyak sangat benda nak di share.....haishhhhh..satu per satu okeh...tuk entry ni orked nakshare pasal jiwa dan hati orked terharu dengan student orked...aiyooo...biaq la orang nak kata saya seorang cikgu yang perasaan gila ke,perasaan comel ke??what ever.... tettttttttttttttttt.....

okeh,sabtu lepas de student orked bagi orked kek buatan die sendiri okeh,....sumpah terharu..student orked tu form 3 baru.....yeah3....aku dapat,orang len xdapat pon....siyesly,bayangkan die buat sendiri kek tuh bagi kat orked...so tau x sekarang ape yang duk ade dalam kepala orked???tau dak kawan2???sumpah koram tatau kan.....wekkkkk :P

so sekarang,sebagai seorang guru yang berdedikasi,yang berjiwa halus mulus,mempunyai sifat keibuan...opsss oleh kerana muda lagi ditukarkan kepada kekakakan....okeh,ayat2 tuh sememangnye direka khas bagi koram amik tong sampah hitam tu memuntah kan segala isi perut koram....so pas baca blog neh jangan duk gatai mengata orked okeh...sehubungan dengan itu,chewahhh ayat skema...okeh2 sambung balik...so, orked dengan berbesar hatinye dengan niat yang suci murninye ingat nak buat balas balik ape yang die dah kasi....tapi,aiyoooo...ammaaaa,apppaaaaa...orked xpandai nak masak okeh...malang lah sape dapat aku...lalalalalalala

dalam kepala duk mau buat kek..tapi tu harapan je kot...atau pun,,,ianya akan menjadi kenyataan..orked rasa mampu kot nak buat..tapi buat dalam hati jela kot....tenenenenenet....huhhh,meluat dak lagi dengan orked???meluat ekk...xkisah ponnn.....orked citer la dengan sorang akak ni..cikgu jugak yang lebih senior dari orked yang bernama kak sue..die pon sugest buat puding....aummmmm...aummmm3..... okeh kot.... tapi duk tanya dalam hati ni,boleh ke aku buat benda yang xpernah aku buat then kasi orang makannn...hahahhahaha....sape yang makan nasib okeh....
suatu ketika dulu mak orked pernah ajaq buat benda nih..tapi duk makan nasi ulam semut tiap2 hari memang suma lupa..adehhh

okeh,macam mana la orked tak terharu dengan dieorang ni...dah la ritu belikan roti dengan kek,then ice blanded,then buat kek dengan air tangan sendri...so ce citer,ce citer camna orked tak terharu,,,japg orked nak g beli bahan2 nak buat...next time orked update jadi dak puding hat orked nak buat tuh....lalalalal

p/s:hati duk ceria ja hari ni...rahsia,maafkan sesiapa saja yang duk sakitkan hati kita sebelum tidoq...aum...aummm...aummm...












2 ulasan:

MiSzy DiaN berkata...

wahhh dpt adiah bila jadi cikgu.. best nya.. hehehe..

orkedwangi berkata...

hahhahah..bese2 jer...tpi pape pon dieorg bestttt